2007-05-30

The Sims ska bli film...

Läste nyss den här nyheten.
The sims ska bli en film.
Liksom, vad tusan ska handlingen vara?
vi får följa en vanlig Svensson (som säkert spelas av någon holywood-hunk för att göda på idealet att alla ska vara snygga) under 2 timmar, där han gör oerhört spännande saker, som att duscha i pixlar, sitta på toan i pixlar, krama en tjej, sen *VIPS* så har de barn?

Jag kan nästan se det framför mig, när publiken sitter och ser på denna film..
"Vad gör han nu.. nej, nej! GÅ INTE IN DIT! GÖR DET INTE! Neeeeej han vattnade blomman."

Eller blir det en upphottad video av vad man hittar på Youtube osv, där vi följer en kille (säkert någon hollywood-hunk för att tjejerna ska gå och se den) som sitter vid en dator och spelar spelet i två timmar, fast då att kameran "går in i spelet" och vi ser på vanliga människor som pratar babyspråket eller vad det nu är de snackar?
Alla spelas ju säkert av snygga kändisar, så klart.

detta blir nog en av de filmer som baserats på spel som jag inte kommer se. Inte ens "hyra DVDn".

Alltså, nog för att jag knappt såg BloodRayne-filmen, (skummade igenom den, typ. Kass film) men det var trots allt Uwe Boll som regisserade den (allt han gör känns som att han spydde ut galla och såg en bra film i det), och Kristianna Loken som spelade huvudrollen.
Ingen bra kombination, imo. Lilla fröken Loken ska hålla sig till roller som i T3. Inget prat, bara gå runt och ha ett stenansikte. Och just det, blåsa upp brösten då och då.

Inga kommentarer: